Inspiratie

Juwelen ontwerpen, daar begin je niet zomaar aan. Grace vindt eindeloos veel inspiratie in de natuur. Originele vormen, verschillende goud texturen, contrasterende kleuren, … Deze elementen zorgen voor originaliteit in de juweel ontwerpen van Grace. Het zijn juwelen die eigenheid uitstralen, juwelen voor moeders, juwelen voor geliefden of gewoon juwelen om een belangrijk moment in het leven vast te leggen. Elk juwelen is een aanvulling op je persoonlijke juwelencollectie. Dompel je onder in de wereld van Grace en ontdek onze inspiratiebronnen.

Grace Jewellery Venezia

Your lucky charm

Geïnspireerd op de lotusbloem, draag je de Venezia collectie als een talisman. Een geluksbrenger die je elk moment doet geloven in jouw eigen kracht. In de Venezia-juwelen zijn de fijne contouren van de bloemblaadjes oneindig met elkaar verbonden. De gouden ringen bestaan namelijk uit één gouden draad die je eindeloos kunt volgen.

Giftguide

To the women who inspire.

Hoogglans en geborstelde texturen met icy effect treden in dialoog voor een verfrissend contrast, waarbij fijne briljanten als verbindend element dienen. Bovenal is de Cortina-collectie een ode aan de vrouw. De vrouw in al haar lagen en facetten. Deze gouden juwelen tonen haar sterke, ruwe kant die zo intiem verweven is met het zachte, tedere aspect van haar zijn.

Grace Jewellery Tivoli

Voor de liefde

Perfect gevormde bladeren dwarrelen als een waterval neer op statementringen in wit- en roségoud. Exclusief en toch uiterst draagbaar. Een prachtig geschenk om je geliefden in de watten te leggen.

Voor zomerliefhebbers

Eeuwen lang bezongen om haar complexe natuurpracht belichaamt Capri al wat een vrouw ‘vrouw’ maakt. Die essentie capteert de Capri Collection in designs met sierlijke golvingen, een no-nonsense glossy finish en een sprankel van diamant. Als een zonnestraal die net het zeeoppervlak raakt.

Nog meer inspiratie …

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.